Ένα Canter για κάθε απαίτηση

Εργοτάξιο ή δημοτικές υπηρεσίες, κηποτεχνία και αρχιτεκτονική τοπίου ή διανομές - κάθε FUSO Canter είναι ειδικός στον τομέα του. Το ιδανικό για την πόλη. Το ασταμάτητο στη δουλειά. Το ευέλικτο πολυτάλαντο. Κάθε FUSO Canter κατασκευάστηκε για να ικανοποιεί τις καθημερινές απαιτήσεις σας στην πόλη: τις διαδρομές με συχνές στάσεις σε στενούς δρόμους. Τη μεταφορά φορτίων μεγάλου βάρους. Τη χρήση σε ανώμαλο έδαφος. Όλα μαζί συνθέτουν μια ασυναγώνιστη ομάδα. Για αυξημένη αποδοτικότητα, αυξημένη ευελιξία και αυξημένη ισχύ ανεξαρτήτως χρήσης.

 Η χρηστική σχεδίαση, η μεγάλη χωρητικότητα και δυνατότητα φόρτωσης και η ευελιξία του, ακόμη και σε δυσπρόσιτο έδαφος, το καθιστούν ένα οικονομικό όχημα για την κατασκευή κήπων και την αρχιτεκτονική τοπίου.


Εργατικό και αξιόπιστο. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που καθιστούν το Canter πολύτιμο συνεργάτη κάθε συνεργείου. Με αποδοτικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, φέρουσα ικανότητα πλαισίου έως και 6 t, εύκολη τοποθέτηση υπερκατασκευών και συμπαγείς διαστάσεις, ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις στον κατασκευαστικό κλάδο.
Χάρη στο μεγάλο ωφέλιμο φορτίο, την εξαιρετική ευελιξία, το μελετημένο σχεδιασμό οχήματος και τη φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία μετάδοσης κίνησης, με το Canter είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις των διανομών μέσα στην πόλη.
Σκούπισμα, διάνοιξη δρόμων, ψεκασμός αλατιού, καθαρισμός και μεταφορά – η χρηστική σχεδίαση, η φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία μετάδοσης κίνησης, η μεγάλη χωρητικότητα φόρτωσης και η ευελιξία, ακόμη και σε στενούς δρόμους και χώρους, το καθιστούν ένα οικονομικό όχημα για τη δημοτική χρήση, όλες τις εποχές του χρόνου.