Sorry. We did not find anything.

  • ΤΟ CANTER. ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΝΑΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΛΑΔΟΥ.

    Διανομές, Κατασκευαστικός κλάδος, Κηποτεχνία, Δημοτική χρήση

logo

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ CANTER.

ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟ.
ΤΟ FUSO CANTER ΣΤΙΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ.

Χάρη στις μικρές διαστάσεις του το Canter είναι το ιδανικό όχημα για παραδόσεις και παροχή υπηρεσιών μέσα στην πόλη και τα αστικά περιβάλλοντα. Το Canter 3,5 t, διαθέτει ακτίνα στροφής 10,2 m, που το κάνει ασυναγώνιστο στην κατηγορία του. Παράλληλα, ανάλογα με την υπερκατασκευή που είναι τοποθετημένη, μπορεί να προσφέρει μεγάλο όγκο φόρτωσης. 

Ενδεικτικά, την πρακτικότητα του Canter αποδεικνύει ο πλεονεκτικός εσωτερικός του σχεδιασμός με το μεγάλο πλάτος επιβίβασης. Με τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας, το Canter συμβάλλει επίσης στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας. Για την αστική εφοδιαστική χωρίς τοπικές εκπομπές, την οποία ζητούν όλο και περισσότεροι τομείς, διατίθεται το πλήρως ηλεκτρικό FUSO eCanter.

ΣΤΙΒΑΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ.
ΤΟ FUSO CANTER ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ.

Το Canter για εργοταξιακή χρήση είναι σκληρό, χάρη στο υπερανθεκτικό χαλύβδινο πλαίσιο τύπου σκάλας. Μπορεί εξίσου να τα βγάλει πέρα με πάρα πολλά, χάρη στην ιδιαίτερα μεγάλη φέρουσα ικανότητα του πλαισίου του, όπως το Canter 7,5 t και το Canter 8,55 t. Εάν χρειάζεστε προσωρινά επιπλέον πρόσφυση, το Canter μπορεί να προσφέρει απαράμιλλη οικονομία στην έκδοση 4×4 με επιλέξιμη τετρακίνηση.

Με τρεις εκδόσεις καμπίνας σε διαφορετικά μεγέθη, τις οποίες επιλέγετε ανάλογα με τη χωρητικότητα, το Canter μπορεί να έχει και ιδιαίτερα μικρές εξωτερικές διαστάσεις και να ικανοποιεί τις ανάγκες για περισσότερες θέσεις. Ακριβώς πίσω από την καμπίνα, οι εργοστασιακές υπερκατασκευές καρότσας και ανατρεπόμενου οχήματος της FUSO προσφέρουν μια απλή ολοκληρωμένη λύση οχήματος κατά παραγγελία.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟ.
ΤΟ FUSO CANTER ΣΤΗΝ ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΟΥ.

Δεν έχει σημασία αν το πρόβλημα είναι οι στενοί δρόμοι ή η μεταφορά επτά ατόμων προσωπικού, το Canter είναι εδώ. Τρεις εκδόσεις καμπίνας σε διαφορετικά μεγέθη, τις οποίες επιλέγετε ανάλογα με τη χωρητικότητα προσφέρουν μια λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Στο Canter 3.5 t, η ανεξάρτητη ανάρτηση των τροχών κάνει όλους τους επιβάτες να απολαμβάνουν μια ιδιαίτερα δυναμική και ασφαλή εμπειρία οδήγησης.

Χάρη στο στιβαρό χαλύβδινο πλαίσιο σκάλας σε προφίλ C, το Canter μπορεί να τα βγάλει πέρα με όλα σχεδόν, ενώ το φορτίο ρυμούλκησης έως και 3,5 τόνων παρέχει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία κατά την οργάνωση των μεταφορών. Το Canter αποτελεί επίσης ιδανικό όχημα μεταφοράς για γερανούς, επιτρέποντας την ανεξάρτητη φόρτωση και εκφόρτωση απευθείας στο εργοτάξιο, ακόμη και των πιο βαριών εμπορευμάτων.

ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ.
ΤΟ FUSO CANTER ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

Η τεράστια ευελιξία του Canter σε όλες τις χωρητικότητες και τα μοντέλα είναι η καλύτερη προϋπόθεση για τη μεγάλη γκάμα μεταφορικών εργασιών που έχουν να φέρουν εις πέρας οι δήμοι χειμώνα-καλοκαίρι. Στην έκδοση 4×4 με επιλέξιμη τετρακίνηση, το Canter καταφέρνει να ενώσει με πολύ ιδιαίτερο τρόπο την ευελιξία με γνώμονα τη ζήτηση και την οικονομία με γνώμονα την κατανάλωση. Με τρεις διαφορετικές εκδόσεις καμπίνας, ανάλογα με τη χωρητικότητα, συνδυάζει ιδανική ευρυχωρία και μικρές εξωτερικές διαστάσεις. 

Το Canter διαθέτει ήδη από το εργοστάσιο προσαρμοζόμενες λειτουργίες άνεσης για τον οδηγό ενώ προσφέρονται κι άλλες επιλογές εξοπλισμού. Επιπλέον, τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας του Canter υποστηρίζουν τον οδηγό και συμβάλλουν στην ασφάλεια και των άλλων χρηστών του δρόμου.

ΠΡΩΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ CANTER.

Το FUSO Canter αποτελεί προϊόν της Daimler Truck AG και διατίθεται σε 32 ευρωπαϊκές χώρες.
Περισσότερα από 800 σημεία υποστήριξης του δικτύου σέρβις της Mercedes-Benz σε όλη την Ευρώπη παρέχουν κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες για τα Canter με τμήματα παροχής συμβουλών, πωλήσεων, συντήρησης και επισκευής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ CANTER.