Vier weiße FUSO Canter in der Stadt

ΈΝΑ CANTER. ΓΙΑ ΌΛΕΣ (ΣΧΕΔΌΝ) ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΈΣ.

Ενίοτε ένα φορτηγό δεν αρκεί για τις αστικές διανομές, όπου οι προκλήσεις είναι πολλές και διάφορες: Διαδρομές με συχνές στάσεις σε στενούς δρόμους. Μεταφορά φορτίων μεγάλου βάρους. Χρήση σε ανώμαλο έδαφος. Οδήγηση με ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές σε πράσινες ζώνες. 

 

Το Canter είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση και αναλαμβάνει σχεδόν όλες τις δουλειές. 

 

Πέντε κατηγορίες βάρους: 3,5 t, 6 t, 6,5 t, 7,5 t, 8,55 t 

Τρεις εκδόσεις καμπίνας: standard, ανέσεων ή διπλή καμπίνα

Τρεις κινητήρες: 135 hp, 150 hp, 175 hp

και έξι μεταξόνια: 2.500 mm, 2.800 mm, 3.400 mm, 3.850 mm, 4.300 mm, 4.750 mm

 

 Μπορείτε να επιλέξετε το Canter που σας ταιριάζει ανάμεσα σε πέντε κατηγορίες βάρους: 3,5 t, 6,0 t, 6,5 t, 7,49 t και 8,55 t.

Είτε ως μονοκάμπινο ή διπλοκάμπινο Comfort με πλάτος 2 m είτε ως standard μονοκάμπινο με πλάτος 1,7 m, το Canter προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Αυτό οφείλεται στο μελετημένο σχεδιασμό της καμπίνας, τα εργονομικά διατεταγμένα στοιχεία χειρισμού και την ηχομόνωση της καμπίνας. Ο εσωτερικός χώρος εντυπωσιάζει με τη μεγάλη ευρυχωρία του για τρία άτομα ή έως και επτά άτομα στο διπλοκάμπινο. Τα εργονομικά καθίσματα Isringhausen συγκρατούν με ασφάλεια τον επιβάτη και του προσφέρουν άνεση ακόμη και σε μεγαλύτερες διαδρομές. Προαιρετικά διατίθεται αναρτώμενο κάθισμα για τον οδηγό. Για ιδανικό κλίμα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα αυτόματο και ένα μηχανικό σύστημα κλιματισμού.
Εξοπλισμένο με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία Common-Rail και μεταβλητή γεωμετρία στροβίλου, ο κινητήρας αποδίδει υψηλή ροπή στρέψης ήδη από τις χαμηλές στροφές. Επιπλέον, διαθέτει πρωτοποριακή μέθοδο καθαρισμού καυσαερίων, η οποία πληροί την προδιαγραφή Euro VI, λειτουργία Start-Stop κινητήρα στο βασικό εξοπλισμό, καθώς και το νέο ενσωματωμένο σύστημα διάγνωσης και το νέο σύστημα ψεκασμού καυσίμου υψηλής πίεσης.
Όλες οι εκδόσεις κινητήρων διαθέτουν κλειστού τύπου φίλτρο σωματιδίων Diesel χωρίς συντήρηση, το οποίο αναζωογονείται αυτόματα. Επιπλέον, οι κινητήρες εξοπλίζονται με BlueTEC® 6.

Διατίθενται οι παρακάτω βαθμίδες ισχύος:
  • Ο κινητήρας 96 kW (130 hp) αποτελεί μια καλή βάση για την επιχείρησή σας.
  • Ο κινητήρας 110 kW (150 hp) συνδυάζει οικονομία, υψηλή ροπή και εξαιρετική απόκριση.
  • Ο υψηλής απόδοσης κινητήρας 129 kW (175 hp) παρέχει στο Canter σας αρκετή ισχύ, ώστε να αντιμετωπίζει ακόμη και τις μεγαλύτερες προκλήσεις.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή το ανθεκτικό κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη DUONIC® 2.0, χωρίς συντήρηση, το οποίο διαθέτει επιλογή λειτουργίας Eco και σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα. Tο DUONIC® 2.0 επιλέγει πάντα τη σωστή ταχύτητα για τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση. Η κατανάλωση καυσίμου μειώνεται ακόμα περισσότερο χάρη στη λειτουργία Eco Mode και τις έγκαιρες αλλαγές ταχυτήτων. Ταυτόχρονα, το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα υποστηρίζει την εκκίνηση με βαρύ φορτίο σε κεκλιμένους δρόμους.
Το βελτιωμένου βάρους πλαίσιο του Canter και ο σταθερός σχεδιασμός τύπου σκάλας εξασφαλίζουν φέρουσα ικανότητα πλαισίου έως και 6 t, καθώς και δυνατότητα τοποθέτησης ποικιλίας υπερκατασκευών.
Η προαιρετική διεπαφή 24 Volt, καθώς και οι διάφοροι εργοστασιακά διαθέσιμοι δυναμολήπτες για την κίνηση υδραυλικών αντλιών ή συμπιεστών, φροντίζουν ώστε το Canter να είναι έτοιμο σχεδόν για όλα.
Σε ανώμαλα εδάφη, η τετρακίνηση υποστηρίζει την απρόσκοπτη πρόσβαση με ισχυρή πρόσφυση. Η ταυτόχρονη μετάδοση κίνησης στον μπροστινό και τον πίσω άξονα εξασφαλίζει υψηλή πρόσφυση σε όλους τους τροχούς. Η τετρακίνηση ενεργοποιείται και απενεργοποιείται, έτσι το σύστημα είναι ευέλικτο και αποτελεσματικό. Ακόμα καλύτερη πρόσφυση εξασφαλίζει το διαφορικό με αυτόματο κλείδωμα σε συνδυασμό με το επιλεγόμενο βοηθητικό κιβώτιο. Τα ταμπουρόφρενα εμπρός και πίσω επιβραδύνουν ομοιόμορφα, χάρη στο σύστημα ABS και την ηλεκτρονική κατανομή δύναμης πέδησης.
Καρότσες ή ανατρεπόμενα – οι υπερκατασκευές της ιταλικής εταιρείας Scattolini αποτελούν το τέλειο συμπλήρωμα για όλα τα μοντέλα Canter, για τις κατηγορίες βάρους από 3,5 t έως 7,5 t. Οι υπερκατασκευές διατίθενται σε διάφορες εκδόσεις και από το εργοστάσιο. Το πλεονέκτημα: μεγάλη ποικιλία προϊόντων και άμεση διαθεσιμότητα του ολοκληρωμένου οχήματος. Εκτός από υπερκατασκευές Scattolini, προσφέρουμε και άλλες διαφόρων κατασκευαστών.