Sorry. We did not find anything.

 • Η ΦΙΛΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ CANTER.
  ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (ΣΧΕΔΟΝ) ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ.

  Γκάμα υπερκατασκευών, εργοστασιακές υπερκατασκευές, πύλη για κατασκευαστές υπερκατασκευών

logo

ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.
Η ΓΚΑΜΑ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟ CANTER.

Η FUSO συνεργάζεται σήμερα με πάνω από 300 γνωστούς κατασκευαστές υπερκατασκευών σε όλη την Ευρώπη. Χάρη στις πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης, που παρέχουν οι πέντε κατηγορίες φορτίου και τα έξι διαφορετικά μεταξόνια, το Canter ενδείκνυται για όλες σχεδόν τις υπερκατασκευές και μπορεί να ανταπεξέλθει στις περισσότερες χρήσεις και σε παντός είδους μεταφορές. Ξεκινώντας από το απλό φορτηγό με καρότσα και καταλήγοντας σε πολύπλοκα ειδικά οχήματα.

Το στιβαρό χαλύβδινο πλαίσιο τύπου σκάλας είναι διαμορφωμένο σε προφίλ C, όπως αυτό των βαρέων φορτηγών προσφέροντας έτσι ιδιαίτερα μεγάλη φέρουσα ικανότητα. Επιπλέον, για το πλαίσιο προβλέπεται ένα λεπτομερές σχέδιο οπών, το οποίο είναι κατά βάση πολύ χρήσιμο για τους κατασκευαστές υπερκατασκευών. Οι εργοστασιακά διαθέσιμοι δυναμολήπτες για την κίνηση υδραυλικών αντλιών ή συμπιεστών και η προαιρετική διεπαφή 24 Volt κάνουν ακόμα πιο εύκολη την τοποθέτηση υπερκατασκευών στο Canter.

Οι πελάτες, με τη σειρά τους, επωφελούνται από τον απλό οικονομικό διακανονισμό χάρη στην επιλογή χρέωσης που προσφέρει η FUSO για τις εργοστασιακές υπερκατασκευές της. Αυτό το μοντέλο χρέωσης για τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων οχημάτων μπορεί να εφαρμοστεί επίσης και από επιλεγμένους συνεργάτες, κατασκευαστές υπερκατασκευών καθώς και σε συνδυασμό με ορισμένα προ-διαμορφωμένα οχήματα που ο πελάτης μπορεί να αγοράσει εξ ολοκλήρου από τη FUSO.

Η εξαιρετική ευκολία στη τοποθέτηση υπερκατασκευών που χαρακτηρίζει το Canter ισχύει φυσικά και για το πλήρως ηλεκτρικό eCanter, την εναλλακτική λύση για μεταφορές με μηδενικές τοπικές εκπομπές ρύπων.

ΤΟ CANTER.
ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑ.

Το Canter και το eCanter με καρότσα αποτελούν μια λειτουργική βάση όταν το ζητούμενο είναι οι μεταφορές γενικών εμπορευμάτων. Ένα όχημα με καρότσα μπορεί να μετατραπεί σε ένα ευέλικτο όχημα Allrounder για όλες τις χρήσεις με τα κατάλληλα πρόσθετα: κιγκλιδώματα, πτυσσόμενα πλευρικά τοιχώματα, πλαίσια για μουσαμάδες ή ράμπες. Η προσθήκη γερανού φόρτωσης, για τον οποίο ενδείκνυται, φυσικά, το Canter, καθιστά δυνατή την ανεξάρτητη φόρτωση και εκφόρτωση. Το Canter με καρότσα σε ποικίλες εκδόσεις διατίθεται επίσης ως εργοστασιακή υπερκατασκευή της FUSO.

ΤΟ CANTER.
ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ.

Με την προσθήκη μιας ανατρεπόμενης υπερκατασκευής, τα Canter και eCanter προσφέρονται ιδιαίτερα για τη μεταφορά χύδην εμπορευμάτων και άλλων χύδην φορτίων. Η λειτουργία τρίπλευρης ανατροπής επιτρέπει την εύκολη εκφόρτωση ή απόρριψη προς τα αριστερά, δεξιά ή πίσω. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα προσθήκης γερανού φόρτωσης με αρπάγη εάν υπάρχει η ανάγκη ανεξάρτητης φόρτωσης. Το ανατρεπόμενο Canter σε ποικίλες εκδόσεις διατίθεται επίσης ως εργοστασιακή υπερκατασκευή της FUSO.

ΤΟ CANTER.
ΚΑΔΟΦΟΡΟ.

Ως φορτηγά με κινούμενο κάδο, τα Canter και eCanter με τις μικρές διαστάσεις τους είναι ιδανικά για χρήση στην πόλη στον κλάδο των κατασκευών και της αποκομιδής απορριμμάτων. Το χαλύβδινο πλαίσιο παρέχει μια γερή βάση για την τοποθέτηση της υδραυλικής ράμπας φόρτωσης. Με τον κινούμενο κάδο, το Canter μετατρέπεται σε μια αποδοτική και ευέλικτη λύση μεταφοράς, καθώς μπορεί να κυκλοφορεί ανεξάρτητα ενώ οι κάδοι παραμένουν εκεί που χρειάζονται.

ΤΟ CANTER.
ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ.

Όπως τα καδοφόρα, αλλά κάπως πιο ευέλικτα, τα Canter και eCanter μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν τηλεσκοπικοί φορτωτές και για τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων και όλων των άλλων κατάλληλων υπερκατασκευών. Το Canter μπορεί να εξοπλιστεί με ποικίλα εμπορευματοκιβώτια που ανυψώνονται και ασφαλίζονται γρήγορα και εύκολα πάνω στο πλαίσιο με υδραυλικό γάντζο ανύψωσης. Επομένως, δεν ενδείκνυται μόνο για τον κλάδο των κατασκευών και της αποκομιδής απορριμμάτων, αλλά προσφέρεται και για μια μεγάλη γκάμα μεταφορών εντός πόλης: για δημοτική χρήση ή για την πυροσβεστική υπηρεσία και την πολιτική προστασία.

ΤΟ CANTER.
ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΡΟΤΣΑ.

Τα Canter και eCanter με κλειστή καρότσα αποτελούν τη λύση μεταφοράς για διανομές μέσα στην πόλη και σε αστικές περιοχές. Μικρών διαστάσεων, ευέλικτα και ταυτόχρονα φτιαγμένα για όλες τις απαιτήσεις χάρη στις ποικίλες κατηγορίες φορτίου και τα μεταξόνια που διαθέτουν. Το Canter 3,5 T παρέχει το μεγαλύτερο μήκος υπερκατασκευών στην κατηγορία του, ενώ οι εκδόσεις του Canter που διαθέτουν τις μεγαλύτερες χωρητικότητες επιτρέπουν την τοποθέτηση υπερκατασκευών με μέγιστο μήκος 7,210 mm για μεταξόνιο μήκους 4,750 mm κάτι που μεταφράζεται σε 15 θέσεις για πλήρεις παλέτες.

Για συγκροτήματα όπως είναι οι πλατφόρμες ανύψωσης ή τα ψυγεία, διατίθενται έτοιμες διεπαφές κατά παραγγελία καθώς και όλες οι άλλες υπερκατασκευές που τοποθετούνται σε αυτή τη βάση, π.χ. κλειστές καρότσες για μεταφορά ποτών.

Το eCanter αποτελεί εγγυημένη, δοκιμασμένη και αποδεδειγμένη εναλλακτική λύση με μηδενικές τοπικές εκπομπές ρύπων για τις αστικές διανομές.

ΤΟ CANTER.
ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

Με καρότσα ή ως ανατρεπόμενο όχημα, το Canter καλύπτει ήδη πολλές μεταφορές σε δήμους. Ωστόσο, η ανατρεπόμενη υπερκατασκευή το κάνει εξαιρετικά πολυχρηστικό.

Για όλες τις παραλλαγές του Canter παρέχεται επίσης η δυνατότητα τοποθέτησης μετωπικών διατάξεων. Για παράδειγμα, με μια πλάκα προσάρτησης μπορεί να μετατραπεί σε εκχιονιστικό μηχάνημα για τις χειμερινές υπηρεσίες.

Με μεγάλα φορτία ρυμούλκησης, ως διπλοκάμπινο ή ως Canter 4×4 με επιλέξιμη τετρακίνηση, συνδυάζει όλα τα απαραίτητα για εξειδικευμένες και απαιτητικές δημοτικές χρήσεις.

ΤΟ CANTER.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.

Για τον καθαρισμό και την αποκομιδή απορριμμάτων σε περιοχές περιορισμένης κυκλοφορίας, για παράδειγμα σε ιστορικά κέντρα πόλεων, σε πεζόδρομους ή πάρκα, απαιτείται ένα εξαιρετικά μικρό αλλά πανίσχυρο όχημα με δυνατότητες τοποθέτησης ειδικών υπερκατασκευών. Το Canter μετατρέπεται πανεύκολα σε σάρωθρο, απορριμματοφόρο ή όχημα αναρρόφησης και έκπλυσης και αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία των μικρών για πολλούς γνωστούς κατασκευαστές υπερκατασκευών.

ΤΟ CANTER.
ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, κάθε εκατοστό μετράει, γι’ αυτό και το Canter, με το ιδιαίτερα μικρό του πλαίσιο είναι το κατεξοχήν κατάλληλο όχημα για τη διαμόρφωση ειδικών οχημάτων για την πυροσβεστική. Ειδικά στη διαμόρφωση 4×4 με επιλέξιμη τετρακίνηση, καλύπτει όλα όσα μπορεί να κάνει ένα βαρύ φορτηγό, αλλά είναι ελαφρύ, ευέλικτο και ευκίνητο. Το Canter πληροί όλες τις κανονιστικές απαιτήσεις για τα πυροσβεστικά οχήματα ενώ είναι πολύ εύκολο για τους εξειδικευμένους κατασκευαστές υπερκατασκευών να διαμορφώσουν πλήρως εξοπλισμένα οχήματα έκτακτης ανάγκης και πυρόσβεσης πάνω στο πλαίσιό του, κομμένα και ραμμένα για να παρέχουν βοήθεια και υπηρεσίες διάσωσης σε στενούς δρόμους και σοκάκια.

ΤΟ CANTER.
ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ.

Πρέπει να ανεβείτε ψηλά, αλλά δεν έχετε χώρο, ένα πρόβλημα που απαντάται καθημερινά κατά τη χρήση καλαθοφόρων οχημάτων μέσα στην πόλη. Το Canter δίνει και εδώ τη λύση, αφού με το κοντό μεταξόνιο και τη στενή έκδοση της καμπίνας, διαθέτει τη μικρότερη δυνατή βάση για την τοποθέτηση του γερανού. Οι διαστάσεις του Canter επιτρέπουν επίσης την τοποθέτηση των στηριγμάτων εντός του περιγράμματος του οχήματος. Επίσης με το Canter 3,5 T, ο οδηγός δεν χρειάζεται να έχει δίπλωμα οδήγησης φορτηγού.

ΤΟ CANTER.
ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.

Για τις ποικίλες μεταφορές στα αεροδρόμια απαιτούνται συχνά οχήματα με μικρές διαστάσεις, ώστε να μπορούν να σταθμεύουν πολύ κοντά ή ακόμη και κάτω από το αεροσκάφος. Επομένως, το Canter είναι ιδανικό για να μεταφέρει σκάλες επιβατών, να χρησιμοποιηθεί ως όχημα αναρρόφησης και έκπλυσης λυμάτων επάνω στο αεροσκάφος, ως βυτιοφόρο γλυκού νερού, ως διανομέας και άλλα πολλά.

ΤΟ CANTER.
ΡΥΜΟΥΛΚΟ.

Εξοπλισμένο με καρότσα, ράμπες και βαρούλκο, αλλά και με μια ειδική υπερκατασκευή που περιλαμβάνει διάταξη ζεύξης με δοκούς ρυμούλκησης, το Canter μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μικρό και ευέλικτο ρυμουλκό όχημα.

ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ.
ΟΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΤΟ CANTER.

Ειδικά σχεδιασμένες για το Canter και το eCanter και κατασκευασμένες στο εργοστάσιο της FUSO στο Tramagal της Πορτογαλίας, οι εργοστασιακές υπερκατασκευές για το Canter αποτελούν την καλύτερη προσφορά για τους πελάτες που θέλουν να παραγγείλουν το Canter τους ετοιμοπαράδοτο από ένα μόνο σημείο.

Από το 2016, η FUSO παρέχει λύσεις εργοστασιακών υπερκατασκευών για τα Canter στις οποίες περιλαμβάνονται καρότσες και υπερκατασεκυές ανατρεπόμενου οχήματος σε διάφορες παραλλαγές και σε συνεργασία με έναν πολύ γνωστό και αξιόπιστο Ευρωπαίο συνεργάτη. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες για τις υπερκατασκευές της FUSO δίνουν τεράστια σημασία στις συνεχείς δοκιμές για τη διασφάλιση των υψηλών προτύπων ποιότητας και παρακολουθούν στενά κάθε βήμα της παραγωγής. Το ίδιο ισχύει και για τις πολυποίκιλες επιλογές εξοπλισμού, οι οποίες είναι επίσης διαθέσιμες από το εργοστάσιο. Σε αυτές συγκαταλέγονται εργαλειοθήκες, φορείς εξοπλισμού και διάφορα λειτουργικά καλύμματα που προστατεύουν τα μέρη του οχήματος από τη φθορά, τη βρωμιά, την παραμόρφωση ή τις ζημιές.

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες για τις υπερκατασκευές της FUSO εγγυώνται την ποιότητα των εργοστασιακών υπερκατασκευών για το Canter. Γι’ αυτό και περιλαμβάνονται στην εγγύηση του οχήματος.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟ CANTER ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ:

 • Διατίθεται μεγάλη γκάμα υπερκατασκευών καρότσας και ανατρεπόμενου οχήματος.
 • Οι πελάτες αποκτούν ένα όχημα ολοκληρωμένου σχεδιασμού που έχει αναπτυχθεί και δοκιμαστεί από τη FUSO με γνώμονα τη μέγιστη δυνατή ποιότητα.
 • Η 36μηνη εγγύηση από τον ίδιο κατασκευαστή για το πλαίσιο, το σύστημα μετάδοσης κίνησης και τα εργοστασιακά εξαρτήματα που φτάνει τα 100.000 χιλιόμετρα περιλαμβάνει και την υπερκατασκευή.
 • Τα ανταλλακτικά διατίθενται από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της FUSO.
 • Μειωμένος χρόνος εγκατάστασης για ολόκληρο το όχημα.
 • Διατίθενται προαιρετικός εξοπλισμός.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ.
Η ΠΥΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΗΣ FUSO.

Η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα της FUSO. Γι’ αυτό η FUSO με την συγκεκριμένη πύλη παρέχει ένα σημείο άμεσης επικοινωνίας για τους κατασκευαστές υπερκατασκευών, αφού θεωρούν τη FUSO πολύτιμο πελάτη και συνεργάτη.

Στην πύλη για τους κατασκευαστές υπερκατασκευών, η FUSO παρέχει όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα που χρειάζεται ένας κατασκευαστής υπερκατασκευών όταν σχεδιάζει για τον πελάτη του ένα σασί Canter ή eCanter. Στην πύλη θα βρείτε, μεταξύ άλλων, τεχνικά σχέδια, διαγράμματα συνδεσμολογίας, προδιαγραφές και οδηγίες, αποδεκτές προσαρμογές και παραδείγματα. Μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε όλες τις πληροφορίες.

Επιπλέον, μέσω της πύλης, οι κατασκευαστές μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της FUSO σε θέματα προϊόντων και υπερκατασκευών και να παίρνουν πάντα και έγκαιρα τις απαντήσεις που θέλουν.