To CANTER.
Έτοιμο για δουλειά. Ο ιδανικός συνεργάτης όποτε τον χρειάζεστε.
ΤΟ ΝΈΟ FUSO CANTER
ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ ΑΠΌ ΠΟΤΈ

To CANTER. ΈΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΆ. Ο ΙΔΑΝΙΚΌΣ ΣΥΝΕΡΓΆΤΗΣ ΌΠΟΤΕ ΤΟΝ ΧΡΕΙΆΖΕΣΤΕ.

Για την καθημερινή εργασία σας στην πόλη, χρειάζεστε κάτι περισσότερο από ένα ελαφρύ φορτηγό. Χρειάζεστε έναν ειδικό. Ή καλύτερα: μια ομάδα ειδικών. Μια ομάδα που θα αναλαμβάνει να σας ξεκουράζει. Όταν δουλεύετε σκληρά και όταν οδηγείτε. Μια ομάδα που θα σας πηγαίνει μπροστά. Ακόμη κι όταν τα περιθώρια είναι στενά ή συναντάτε αδιέξοδα. Μια ομάδα που θα μπορείτε να εμπιστεύεστε όχι μόνο σήμερα, αλλά και στο μέλλον.

 

FUSO Canter das Arbeitskraftwerk mit optimaler Nutzlast
ΙΔΑΝΙΚΟ ΩΦΕΛΙΜΟ ΦΟΡΤΙΟ

Ασταμάτητο στη δουλειά
Σας ξεκουράζει. Σε όλες τις δύσκολες συνθήκες

Έξι τόνοι φέρουσας ικανότητας πλαισίου είναι σημαντική υπόθεση. Το Canter 8,55 t τους επωμίζεται χωρίς πρόβλημα, ενώ το μοντέλο 7,49 t με φέρουσα ικανότητα πλαισίου 5 t ακολουθεί από κοντά. Επιπλέον και τα δύο είναι εξαιρετικά ευκίνητα, καθώς είναι ελαφρύτερα από τα οχήματα του ανταγωνισμού. Ωστόσο, η μεγάλη φέρουσα ικανότητα δεν είναι η μόνη ευκολία που σας προσφέρει το Canter: το χαμηλό ύψος επιβίβασης διευκολύνει τις συχνές επιβιβάσεις και αποβιβάσεις, το νέο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη DUONIC® 2.0 του βασικού εξοπλισμού επιτρέπει γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων χωρίς απώλεια ισχύος και οι πολυάριθμες εκδόσεις υπερκατασκευών συνεπάγονται μοναδική ευελιξία. Εάν η φέρουσα ικανότητα πλαισίου έως και 6 t δεν σας αρκεί, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες του Canter με επιπλέον φορτίο ρυμούλκησης 3,5 t. Η επόμενη αποστολή είναι πάντα η πιο δύσκολη; Όχι για το Canter.
FUSO Canter der Stadteroberer mit unschlagbarer Wendigkeit
ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Ιδανικό για την πόλη
Σας πηγαίνει μπροστά. Ακόμη κι όταν τα περιθώρια είναι στενά.

Εξυπηρετείτε την τοπική βιοτεχνία ή τις προμήθειες στην πόλη; Εάν ναι, τότε το Canter 3,5 t είναι για εσάς η ιδανική λύση. Με τον μικρότερο κύκλο στροφής στην κατηγορία του και πλάτος καμπίνας 1,70 m ή 2 m, σας πηγαίνει εκεί που άλλοι αναγκάζονται να σταματήσουν. Στον τομέα της άνεσης δεν χρειάζεται να στερηθείτε τίποτα: οι καμπίνες είναι ευρύχωρες, ενώ οι ανεξάρτητες αναρτήσεις τροχών φροντίζουν για μια ευχάριστη αλλά συγχρόνως δυναμική εμπειρία οδήγησης. Όπως θα δείτε, το Canter είναι τόσο εύκολο στην οδήγηση όσο ένα επιβατικό αυτοκίνητο. Επιπλέον, με το μεγαλύτερο μήκος αμαξώματος της κατηγορίας του, το Canter 3,5 t σας προσφέρει πολλές για δυνατότητες για υπερκατασκευές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Η πόλη σας περιμένει; Το Canter είναι έτοιμο.
FUSO Canter der Alleskönner mit funktionaler Variabilität
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΤΗΤΑ

Πολυτάλαντο
Έτοιμο για όλα. Όπου κι αν βρίσκεται

Χιόνι και πάγος; Κακοτράχαλο έδαφος; Κανένα πρόβλημα, το Canter 4×4 δεν χάνει ποτέ την πρόσφυσή του, στις εργασίες χειμερινής συντήρησης, στην πόλη, ή σε απότομες ανηφόρες. Χάρη στην επιλεγόμενη τετρακίνηση. Απόλυτα "προσγειωμένο" είναι και το λειτουργικό κόστος: με τον άκρως αποδοτικό κινητήρα 3 λίτρων, το Canter 6,5 t είναι ιδιαίτερα οικονομικό στις μετακινήσεις και πληροί τη νέα προδιαγραφή εκπομπών Euro VI. Και επειδή στα δημόσια έργα, στην κατασκευή κήπων και την αρχιτεκτονική τοπίου κάθε εποχή του χρόνου έχει διαφορετικές απαιτήσεις, το Canter είναι παντός καιρού. Με στιβαρό πλαίσιο τύπου σκάλας για διάφορες λύσεις υπερκατασκευών και μεγάλο ωφέλιμο φορτίο. Αξιοποιήστε το.
FUSO Canter mit innovativer Wirtschaftlichkeit
ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Και οι τρεις εκδόσεις κινητήρων του Canter συμμορφώνονται με την προδιαγραφή εκπομπών Euro VI και προσφέρουν εξαιρετικά οικονομική λειτουργία. Το πακέτο ECOFFICENCY του βασικού εξοπλισμού εξασφαλίζει βέλτιστη προστασία του περιβάλλοντος και μέγιστη αποδοτικότητα. Όμως, το Canter δεν κάνει οικονομία μόνο κατά τη χρήση, αφού για εμάς στο επίκεντρο βρίσκεται το Total Cost of Ownership. Γι' αυτό προσφέρουμε μια σειρά από εξατομικευμένες υπηρεσίες, ώστε να μπορείτε να διαμορφώσετε τη χρηματοδότηση και το λειτουργικό κόστος με όσο το δυνατόν πιο συμφέροντες όρους.

FUSO – ΜΊΑ ΜΆΡΚΑ ΤΗΣ DAIMLER TRUCKS

Η FUSO δεν είναι απλώς ένας παγκόσμιος παίκτης. Η FUSO είναι μια παγκόσμια μάρκα. Ιδρύθηκε στην Ιαπωνία το 1932, σήμερα είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές επαγγελματικών οχημάτων στην Ασία με υποκαταστήματα σε 170 και πλέον χώρες σε πέντε ηπείρους και προσφέρει προϊόντα για όλους τους τομείς χρήσης. 

 

Ως αναπόσπαστο τμήμα της Daimler Trucks, οι πελάτες του Canter δεν επωφελούνται μόνο από την εμπειρία δεκαετιών των δύο εταιρειών στην κατασκευή επαγγελματικών οχημάτων, αλλά, κυρίως, από το πυκνό δίκτυο πωλήσεων και εξυπηρέτησης της Daimler. Οι Εξουσιοδοτημένοι Διανομείς FUSO ή Mercedes-Benz είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν.